Bir Zamanlar Siverek Kitabı Tanıtıldı

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Harran Üniversitesi öğretim üyesi Hüseyin Demirbağ tarafından tasarımı yapılan....

Bir Zamanlar Siverek Kitabı Tanıtıldı
Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Harran Üniversitesi öğretim üyesi Hüseyin Demirbağ tarafından tasarımı yapılan ilçede görev yapan gazetecilerin ve fotoğraf sanatçılarına ait 500 fotoğraflarının yer aldığı "Bir Zamanlar Siverek" kitabı yapılan bir kokteyle tanıtıldı. Kitapta yer alan fotoğraflardan oluşan 60 fotoğraf sergilendi.
     İlçenin Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Lezgonun parkında yapılan açılış törenine İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak daire amirleri çok sayıda fotoğraf sever ile vatandaşlar katıldı.
Kaymakam Erkal ile birlikte açılışı yapan Belediye Başkanı Ali Murat Bucak "Bir Zamanlar Siverek" kitabının hazırlanmasında emeği geçen, fotoğrafları bulunan herkese teşekkür etti"

     Kitabın hazırlanmasıyla ilgili bilgi veren Harran üniversitesi öğretim üyesi Hüseyin Demirbağ yaptığı açıklamada şunları kaydetti . "1994 yılından bu yana Siverek'te görev yapıyorum, geldiğim günden beridir Siverek ile ilgili kitap çalışması yapıyorum daha önce arkadaşlarımla birlikte dünden bu güne Siverek kitabını çıkardık son olarak "Bir Zamanlar Siverek" kitabını hazırladım, kitapta 500 fotoğraf bulunuyor, kitabımız tarihi bilgi içermesinin yanında fotoğraf ağırlıklı, fotoğrafların bir kısmını Almanya da yaşayanların arşivinden aldık, bazılarını da burada görev yapan arkadaşlardan temin ettik Belediye Başkanımızın katkılarıyla kitabı bastık dağıtımına başladık" dedi.
Kitapta bulunan fotoğraf sergisi iki gün boyunca halkın beğenisine sunulacak beş bin adet basılan kitap halka ücretsiz dağıtılmaya başlandı.



Haber: Belediye Basın Bürosu
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER