Kuyumcuda Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Siverek'in Gülabibey mahallesinde bulunan Esmerçayır Caddesi üzerinde kuyumculuk yapan

Kuyumcuda Hırsızlık Güvenlik Kamerasında
Siverek'in Gülabibey mahallesinde bulunan Esmerçayır Caddesi üzerinde kuyumculuk yapan Adil Özbay'a ait kuyumcu dükkanına gelen biri bayan biri erkek iki kişinin müşteri gibi geldikleri bir bilezik satın alıp gittiklerini daha sonra kamera kayıtlarına baktığında bu iki kişinin bir bileziği çaldıklarını fark etti.

      Özbay gazetecilere yaptığı açıklama da şunları kaydetti. "Dün işi yerime gelen genç yaşlarda bir bayan ile aynı yaşlarda bir erkek bilezik almak istediklerini söyleyince bilezikleri kendilerine gösterdim bir bilezik alıp gittiler, akşam eve gittiğimde bu müşterilerin şüpheli tavırları aklıma takılınca sabah iş yerine gelerek altın bilezikleri sayımını yaptım bir bileziğin eksik olduğunu fark edince kamera kayıtlarını inceledim bu şahısların el çabukluğuyla bir bilezik çaldıklarını fark edince polisi aradım görüntüleri polise teslim ettim bu şahıslar iş yerimde hırsızlık yaptı başka kişilere zarar vermemeleri için bu şahısların yakalanmasını istiyorum" dedi.

     Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık anından bileziklere bakan erkek yanında bulunan bayan el çabukluğu ile bir bilezik uzatırken diğer bilezikleri havaya kaldırarak kuyumcunun dikkatini dağıtmaya çalıştığı görüldü.

Polis yaşanan hırsızlık ile ilgili soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER