Adliye Önünde Taşlı Sopalı Kavga

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Bir yıl önce ilçeye bağlı Oluklu köyünde yaşayan S.K isimli kız kaçırılması...

Adliye Önünde Taşlı Sopalı Kavga
     Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Bir yıl önce ilçeye bağlı Oluklu köyünde yaşayan S.K isimli kız kaçırılması yüzünden aynı köyde yaşayan akraba oldukları belirtilen Karhan ile Zengin ailesi arasında başlayan husumet kavgaya dönüştü.

     İlçenin Hürriyet Caddesinde bulunan Adliye binasında kız kaçırma davasının duruşması sürerken adliye önünde bir araya gelen taraflar arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü.

     Çıkan kavgada taraflar taş sopa ve iskemlelerle birbirine saldırdı. Çıkan arbedede 6 kişi taş ve sopa darbeleriyle çeşitli yerlerinden yaralandılar.
Olay yerine gelen polis ekip tarafları güçlükle ayırdı, çıkan kavgada Serhan Karhan, Serkan Karhan, Hüseyin Karhan, Sabri Karhan, Mehmet Eyüp Karhan, Ali Karhan ile Ahmet Zengin isimli şahıslar yaralandı, yaralılar olay yerine çağırılan ambulanslarla Siverek devlet hastanesine kaldırılıp tedavi altına alınırken olaya karıştıkları iddia edilen Ferit Ceylanlı, Lütfü Zengin, Übeyt Zengin, Yakup Zengin, Mehmet Zengin ve Salih Karhan isimli şahıslar gözaltına alındı. 


Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 


Haber: Abdullah Lale
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER