Siverek Usulü Yol Düzenleme

Siverek'te, karayolları 96.şube şefliğinin Siverek-Şanlıurfa bölümünde olan kavşak düzenleme çalışmaları adeta pes dedirtti.

Siverek Usulü Yol Düzenleme
Siverek'te, karayolları 96.şube şefliğinin Siverek-Şanlıurfa bölümünde olan kavşak düzenleme çalışmaları adeta pes dedirtti.

       Diyarbakır-Şanlıurfa bağlantı yolunun geçtiği, Saraykent kavşağında bozuk yolun asfaltlanma çalışmalarında trafiğin yoğun olduğu saate yapılan çalışma görenleri hayrete düşürdü. Öğleden sonra yapılan çalışmada yolda herhangi bir uyarı levhasının bulunmaması ve çalışma esnasında trafik akışının denetim yapılmadan sağlanması bazen trafik kazaları tehlikesine neden oldu.

      Öğleden sonra olması münasebeti ile tır ve otobüslerinde yoğun olduğu saate yapılan asfalt çalışmasında bayraklı görevliler, uyarı levhaları ve trafik akışının devam ettirilmesi süratli gelen bazı sürücülere zor anlar yaşattı. Muhabirimizin fotoğraf çektiğini gören karayolları görevlileri yapılan işte gariplik olduğunu bildikleri için olsa gerek önlem almaya başladı.

        Saray Kent kavşağında esnaflık yapan Ahmet Çetin konu ile ilgili yaptığı açıklamada ''Yaklaşık 2 saatir karayolları burada çalışma yapıyor. Çift şerid olan yolun her iki şeridinde çalışma yapmaya başlayan ekip her iki şeridi trafik akışına kapatmadan üstelik herhangi bir uyarı levhası bulundurmadan çalışıyorlar. Trafik akışı tamamen sürücülerin inisiyatifinde, bizde şaşkın bir şekilde izliyoruz.



Haber: Abdullah Lale
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER