Belediye Başkan yardımcısının öğrenci hassasiyeti

Belediye Başkan yardımcısının öğrenci hassasiyeti

Belediye Başkan yardımcısının öğrenci hassasiyeti

Halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen, eğitime verdiği önemle tanınan Siverek Belediye Başkan Yardımcılarından Eczacı Hasan İzol ilçe merkezinde bulunan tüm okul çevrelerinde bulunan çalışmalardan dolayı boyaları fark edilmeyen hız kesme kasislerini zabıta trafik ekiplerine boyatarak kasislerin fark edilmesini sağladı.

Belediye Başkan yardımcısı İzol” Çocukların yarınların umdu olduğunu iyi bir eğitimle yarınlarımızı tayın edecek olan çocukların kazasız belasız eğitimlerine devam etmeleri için Belediyenin imkânıyla okul çevresinde bulunan tüm hız kesme kasislerinin boyalıyoruz, ilçemizde eğitimin önünde ki tüm engelleri belediyemizin imkânlarının yanı sıra kişisel çabamızla, Sivereklilerin desteğiyle inşallah kaldıracağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2019, 14:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet kaya
Ahmet kaya - 4 yıl Önce

Helal olsun. Siverek ile ilgili o kadar çok problemimiz varki sizin yaptığınız habere bakın. Siverek değimiyle küçelere bakın. Her bir yer kazılıyor ama hiç bir yer onarılmıyor. Bütün diğer medyalar gibi yandaş medyacılık yapmayın. Siverek belediyesine akan hiç kaynak yok. Hepsi büyük şehir urfaya akıyor. Bu sistem değişmeli büyük şehrin ilçemize ne tür bir faydası olmuştur.

SIRADAKİ HABER