Adaylar önümüzdeki hafta açıklanacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ilçelerde ittifak konusu üzerinde çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, "Son rötuşları yapıp, bu hafta içinde bir nihayete erdirecekler. Genel başkanlara yazılı bir şekilde sunacaklar” dedi.

Adaylar önümüzdeki hafta açıklanacak!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği İzmir'de ilçe adaylarının ne zaman açıklanacağına dair açıklamalarda bulundu.
Cumhur ittifakına değinen Dağ, ilçelerde ittifak konusu üzerinde çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, "Son rötuşları yapıp, bu hafta içinde bir nihayete erdirecekler. Genel başkanlara yazılı bir şekilde sunacaklar” dedi.


Dağ, “Onların da onaylamasıyla bu ittifakın ne boyutta olduğu görülecektir. Hem MHP açısından hem bizim açımızdan bazı ilçelerde aday çıkarmama durumu söz konusu olacaktır. Önümüzdeki hafta içinde hem MHP hem biz adaylarımızı açıklarız. 922 ilçenin tamamında adaylarımızda ufak tefek değişiklikler olacak olsa da netleşmiş vaziyette. İttifaktaki görüşmelere göre aday çıkartmayacağımız yerlerde aday göstermeyerek kamuoyuna açıklamaya başlarız" dedi.

"ADAYLAR DEĞİŞMEYECEK"


Dağ, aday değişikliği iddialarına da son noktayı koyarak "Bugün yaptığımız bir açıklama bazı haber sitelerinde çarptırılarak verilmiştir. Daha önce de açıkladığımız gibi adayı belli olmuş yerlerde adayların değişmesi söz konusu değildir. Ayrıca bu yerlerde anket çalışmamız yoktur" ifadelerini kullandı. 
Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2018, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER