Büyükşehir Belediye Ekipleri Yolu Açıp, Hamile Kadını Ambulansa Ulaştırdı

Büyükşehir Belediye Ekipleri Yolu Açıp, Hamile Kadını Ambulansa Ulaştırdı...

Büyükşehir Belediye Ekipleri Yolu Açıp, Hamile Kadını Ambulansa Ulaştırdı

ŞANLIURFA'nın Siverekİlçesi'nde, iki gündür süren kar yağışı sonrası 70 mahalle yolu ulaşımakapandı. Kar nedeniyle hastaneye gidemeyen hamile kadın ise belediyeekiplerinin yolu açmasının ardından ambulansın bulunduğu bölgeye götürüldü.



Siverek'in yüksek noktaları Dağbaşı ve Karacadağ bölgelerinde devam eden karyağışı sonrası 70 mahalle yolu ulaşıma kapandı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerikapanan yolları açmak için çalışmalarını sürdürürken, ilçeye 50 kilometreuzaklıktaki Elmacık Mahallesi'nde dördüncü çocuğuna hamile olan ve kanamasıbulunan Aysel İdiz'in yardım çağrısı üzerine bölgeye giden ekipler yolu açtı.İdiz, arazi aracıyla alınarak ambulansın bulunduğu Karacadağ Mahallesi'negetirilerildi ve sağlık ekiplerine teslim edildi. 


Hamile kadının eşi Sedatİriz, kendilerine yardımcı olan belediye ekiplerine teşekkür ederek, "Eşimhamile ve kanaması var. Ancak kar yolu kapatınca dışarı çıkamadık. Telefonlabelediyeyi arayıp durumu izah edince ekipler yardımımıza geldi ve eşimi şimdihastaneye ulaştırabileceğiz. Ekiplere çabalarından dolayı teşekkürediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER