Engelli Basketbolculardan Seyirci İsyanı

Kırbaş; Seyircisiz oynamak biz engellilere Kırgınlık ve üzüntü vermektedir...

Engelli Basketbolculardan Seyirci İsyanı
Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi D grubunda mücadele eden Siverek Bedensel Engelliler basketbol takımı seyircisiz sahada top koşturmaktan isyan ediyor.

    Basket bol liginin başlamasıyla birlikte maçları seyircisiz oynanmasına rağmen birçok galibiyet olarak başarılara imza atan engeli sporcular Pazar günü oynanan Gaziantep engelliler maçını da seyirsiz oynadıkları halde büyük bir farkla maçı kazanarak galibiyet serisini sürdürdü.

    Engelliler Basketbol Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kırbaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.  "2. lig D grubunda ligin bitmesine 2 maçımız var, şuana kadar büyük başarılara imza atarak oynadığımız 12 maçın 6'sını yabancı sahada 6'sını kendi sahamızda oynadık, bu maçlardan sadece 2 yenilgi alarak büyük başarı sağladık, ancak bu sebeple oynadığımız maçlarda hiçbir şekilde seyirciden destek almadan buralara geldik, seyircisiz oynamak bizlere çok büyük kayıplar vererek bizde kırgınlık ve üzüntü vermektedir, engelli takımı olarak tüm Siverek'te yaşayan vatandaşlardan, kurumlardan, duyarlı insanların bu konuda bizlere destek olmasını istiyoruz, bizlere destek verildiği takdirde daha da başarılı olmayı Siverek kentinin daha yüksek yerlerde isminin duyurulması ve spor alanında büyük başarılar elde edeceğimize inanarak sporseverlerin bizlere karşı duyarlı olmasını dernek olarak talep ettiğimizi belirtiyoruz" dedi. 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER