Erkal; Bedensel Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Bedensel Engelliler Derneği Başkan Kırbaş, "Bedensel engelliler spor kulübünün tekerlekli sendalye ve malzeme eksikliği bulunduğunu,

Erkal; Bedensel Engelliler Derneğini Ziyaret Etti
    Siverek İlçe Kaymakamı Hamza Erkal 3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısıyla Siverek bedensel engelliler derneğini ziyaret ederek bir süre görüştü.
3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle gerçekleşen ziyarette Bedensel Engelliler Dermek Başkanı Çetin Kurbaş ile Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı İbrahim Kırbaş ilçede yaşayan bedensel engellilerin karşılaştığı bir çok sorun olduğuna belirterek sorunların çözümü için İlçe Kaymakamından destek istediler.

     Bedensel Engelliler Derneği Başkan Kırbaş, "Bedensel engelliler spor kulübünün tekerlekli sendalye ve malzeme eksikliği bulunduğunu, deplasman maçlarına gittiklerinde konaklama sorunu yaşadıklarını oynadıkları maçlarda destek bulamadıklarından yakındı.

      İlçe kaymakamı Erkal, bu güne kadar kaymakamlık olarak sorunların çözümüne destek sunduklarını bundan sonrada sorunların çözümüne destek sağlayacaklarını" belirti.



Haber: Lütfü Yalgı
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER