İstanbul'dan Karacadağ'a Anlamlı Yardım

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Türk-Eğitim-Sen tarafından başlatılan ''Sıcak Adımlar, Sıcak yürekler'' kampanyası kapsamında İstanbul Beylükdüzü İhlas İlkokulundan yardım eli uzatıldı.

İstanbul'dan Karacadağ'a Anlamlı Yardım
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Türk-Eğitim-Sen tarafından başlatılan ''Sıcak Adımlar, Sıcak yürekler'' kampanyası kapsamında İstanbul Beylikdüzü İhlas İlkokulundan yardım eli uzatıldı.


Türk-Eğitim-Sen tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerine ayakkabı ve kaban ihtiyacının karşılanması amacı ile başlatılan ''Sıcak Adımlar, Sıcak Yürekler'' kampanyası kapsamında İstanbul Beylikdüzü İhlas İlkokulu 1-E sınıfı öğrencileri ve velileri tarafından, Karacadağ İlk/Ortaokuluna ayakkabı ve mont yardımında bulundular.


Türk Eğitim-Sen'den yapılan açıklamada '' Projemiz kapsamında başta İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan İhlas ilkokulu öğretmenlerinden Ebru Turna ve Hülya Büyük Ardal'a, öğrenci velileri ve öğrencilere teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı yardımları sayesinde artık çocuklarımız Karacadağ'ın eteklerinde üşümüyor ve hediyeleri sayesinde çocuklarımızın yüzündeki gülüşlerle doğan güneşler tüm Karacadağ'ı ısıtıyor'' denildi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER