Türk Eğitim-Sen'den Anlamlı Proje

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Türk Eğitim-Sen İlçe temsilciliği tarafından anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi başlatıldı.

Türk Eğitim-Sen'den Anlamlı Proje
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Türk Eğitim-Sen İlçe temsilciliği tarafından anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi başlatıldı. 



Türk Eğitim-Sen ilçe Başkanlığı tarafından ''Sıcak Adımlar, Sıcak Yürekler'' sloganı ile özellikle Siverek'e bağlı kırsal mahallelerde okuyan öğrenciler için başlatılan ayakkabı ve mont yardımı projesi kapsamında vatandaşlardan gelecek olan yardımlarla kırsal mahallelerde okuyan ihtiyaç sahibi öğrenciler hedefleniyor. 



Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanı Mehmet Şengönül yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ''Siverek merkez ve kırsal mahallelerde okuyan ve maddi durumu iyi olmayan çocuklarımız için geçen yılda böyle bir projemiz olmuştu. Projemizi bu yılda sendikamınız sosyal sorumluluk projesi olarak bu yılda uygulama kararı aldık. Gerek yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımız gerekse yardım sever vatandaşlarımızın destekleri ile maddi durumu olmayan öğrencilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Sadece Siverek değil Türkiye'nin her bölgesinden bu anlamda yardımlar yapılıyor. Ben şimdiden projemizi destekleyen ve bizlere bağışta bulunan herkese Türk Eğitim-Sen yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum'' dedi.


''Sıcak Adımlar, Sıcak Yürekler'' projesine katkıda bulunmak isteyen yardım severler Türk Eğitim-Sen'e bağışlarını yapabiliyorlar. İlçe Başkanı Mehmet Şengönül ile irtibata geçmek isteyen vatandaşlar 0532 658 63 49 nolu telefondan kampanya hakkında detaylı bilgi alabilirler.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER