Kadın Kültür Merkezinden Suriyelilere Yardım

Siverek'te faaliyet gösteren 4'nolu SODES Kadın Kültür Merkezi kursiyeri bir gurup Bayan Ülkelerinde

Kadın Kültür Merkezinden Suriyelilere Yardım
    Siverek'te faaliyet gösteren 4'nolu SODES Kadın Kültür Merkezi kursiyeri bir gurup Bayan Ülkelerinde ki iç savaştan kaçıp Siverek ilçesine yerleşen Suriyeli mülteciler için başlattıkları yardım kampanyasında gıda giysi ve ayakkabıdan oluşan yardım paketlerini Hak sahiplerine ulaştırmak amacıyla Siverek yardımlaşma Derneği(SİYAR-DER) üyelerine teslim ettiler.

      Kadın kültür merkezi sorumlusu Sediriye Kambalı yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Çevremizde çok sayıda Suriyeli aile bulunuyordu, ailelerin durumu iyi değildi arkadaşlarımızla karar verdik Suriyeli aileler için yardım kampanyası başlattık kampanyada toplanan, gıda, giysi ayakkabı çocuk bezi gibi yardımları hak sahiplerine ulaştırmak amacıyla derneğe teslim ettik, Suriyeli kardeşlerimize yardımlarımız devam edecek" dedi. 

     Yardımları Hak sahiplerine vermeye başladıklarını belirten Siverek Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat Aymaz Suriyeli mültecilerin sorunlarının her geçen gün arttığına dikkat çekerek yardımlarından dolayı bayan kursiyerlere teşekkür etti.



Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER