Kredilere ödeme kolaylığı

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, yönetim kurulu üyesi olduğu Ziraat Bankası’nın çiftçilerin kredilerine ödeme kolaylığı sağladığını duyurdu.

Kredilere ödeme kolaylığı

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Çelik, ödeme güçlüğü yaşayan  tarımsal kredi borçlusu müşterilerine kolaylaştırıcı imkanlar sağladıklarını açıkladı.

ÇİFTÇİYE ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLANACAK”

Ziraat Bankası, kredi borcunu ödeyemeyip takibe düşen çiftçiler için ödeme kolaylığı sağlanacağını, takipteki borcunu tek seferde ödeyenden faiz alınmayacağını, ödeme güçlüğü olan çiftçiye 60 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanacağını belirtti.

Faruk Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli çiftçi kardeşim, Ziraat Bankamız 30 Kasım 2021 öncesinde takibe düşen kredi borçlarının ödenmesi için büyük kolaylık sağladı. Çiftçilerimiz borçlarını tek seferde ödemesi halinde, temerrüt veya faiz ödemeyecektir.”

“SON GÜN 31 MART”

Öte yandan, takipteki tarımsal kredinin tek seferde ödenme imkanı bulunmaması halinde ise faizsiz olarak 60 aya kadar taksit olanağı sağlanacağını belirten Çelik, “Tek seferde ödeme imkanı olmayan çiftçilerimiz 60 aya yani 5 yıla yayılan taksitlendirme imkanından da üstelik ek faiz de ödemeden faydalanabilirler. 31 Mart 2022 tarihi başvurunun son günü” ifadelerini kullandı.

Bu haber https://www.ajansurfa.com/haber  kaynağından alıntılanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2022, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER