Farkındalık için açık alanda antrenman yaptılar

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde karate kursu eğitim alan öğrenciler, gençleri spora teşvik için açık alanda antrenman yaptı.

Farkındalık için açık alanda antrenman yaptılar

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Siverek Gençlik Merkezi idarecileri, karate kursu öğrencilerine açık alanda antrenman yaptırdı.

Merkez idarecileri bu yöntem ile gençleri spora teşvik etmeyi amaçlıyor.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen antrenmana öğrencilerin ailelerinin yanı sıra çevredeki vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gençlik Merkezi gençlik koordinatörü Yaşar Ködür, "Gençlerin sosyal, fiziksel ve sportif alanda kendilerini geliştirmeleri amacıyla çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Amacımız sportif faaliyetlere dikkat çekerek farkındalık oluşturmaktır, onları spor yönlendirmektir. Bugün çalışmamızı spor salonunda değil de açık alanda yapalım istedik çünkü genç kitleleri spora teşvik etmek istiyoruz. Etkinliği görenler gelip izledi, bu da kısmen amacımıza ulaştığımızı gösterir. Bu alanda gençliğine sporun gelişmesi adına çalışmalar yürüten Zeynel Abidin Beyazgül başkanımıza, gençlik şube daire başkanımız Ahmet Dedeoğluna ve şube müdürümüz Ahmet Alpay'a çok teşekkür ederim" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER