ŞANLIURFA 20. ZIRHLI TUGAYINDA PATLAMA

Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığında mühimmat imhası sırasında şiddetli bir patlama meydana geldi.

ŞANLIURFA 20. ZIRHLI TUGAYINDA PATLAMA
Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığında mühimmat imhası sırasında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle tugayın çevresindeki işyeri ve evlere ait camlar kırılırken, patlama vatandaşlarda paniğe neden oldu.

Patlama öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 20. Zırhlı Tugay Komutanlığında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama kentin birçok yerinden duyulurken paniğe neden oldu. Patlamanın etkisiyle civardaki ev ve işyerlerine ait camlar kırıldı. Patlama sonrası tugaya çok sayıda itfaiye aracı ve ekibi sevk edildi.

Maddi hasara yol açan patlamada can kaybının yaşanmadığı bildirildi. Askerler patlama sonrası civarda hasar tespiti yapmak için işyerlerini dolaştı. Patlamanın nedeninin tarihi geçmiş mühimmatların imha edilmesinden kaynaklandığı öğrenildi.

Patlamaya ilişkin Valilikten tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada patlama nedeninin mühimmat imhasından kaynaklandığı doğrulanırken meydana gelen maddi zararın karşılanacağı belirtildi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER