Siverek'te Tarfik Kazası 1 Ölü

Siverek'te Tarfik Kazası 1 ÖlüÖlüm Yolu Yine Can Aldı

Siverek'te Tarfik Kazası 1 Ölü

ŞANLIURFA'nın Siverek meydanagelen trafik kazasında saman yüklü kamyon motosiklet sürücüsü ezdi bir kişihayatını kaybetti. Ölen gencin yakınları kamyona taş ve sopalar ile saldırdı.


Kaza sabah erken saatlerdeilçenin Fırat Mahallesi çermik caddesi üzerinde meydana geldi. 


İlçenin Çermik caddesi üzerinde 63 EP 805plakalı motosikleti ile seyir halinde bulunan Mahmut Kartal,  kavşaka kontrolsüz girerek dönmeye  çalışan sürücüsü belirlenemeyen 80 KM 374Plakalı kamyona arkadan çaptı. Çarpmanın etkisi ile motosikletten düşen Kartalolay yerinde yaşamını Yitirirken, kamyon sürücüsü kaza sonrası kayıplarakarıştı.


Olay yerine gelen ölenKartalın Yakınları yerdeki cesedi görünce sinir krizleri geçirerek kazayakarışan saman yüklü kamyonun camlarını taş ve sopalar ile kırdı. Kamyonasaldıran ölen gencin yakınları polis ekipleri durdururken kazada hayatınıkaybeden Mahmut Kartal'ın cesedi otopsi için Siverek devlet hastanesi morgunakaldırıldı.


Kaza sonra mahalle sakinlerikavşakta sık sık ölümlü kazaların yaşandığını belirterek sinyalizasyonışıklarının bulunmamasın dan şikayetçi oldu. defalarca sinyalizasyon ışıklarıiçin başvuruda bulunduklarını belirten mahalle sakinleri yetkililerdenkavşakta  sinyalizasyon ışığı istedi.


Kazayla ilgili  soruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER