Siverek'te Uyuturcu Operasyonu

Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimiz görevlilerince terör örgütünün finans kaynaklarının....

Siverek'te Uyuturcu Operasyonu
   Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimiz görevlilerince terör örgütünün finans kaynaklarının kurutulmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, aldıkları bir duyumu değerlendirerek yaptıkları operasyondan bir araç içinde 110 kilo esrar ele geçirildi.

     İlçe Emniyet Müdürlüğünden edinilen bilgilere araç ile ve bu araca öncülük yapacağı iki aracın takip edilmesi sonucunda şahısların Diyarbakır ilinden temin ettikleri yüklü miktarda esrar maddesini alternatif yollardan Siverek'e getirerek burada piyasaya süreceklerinin bilgisi alınması üzerine yapılan operasyonda araç Selimpınar Mahallesi polis noktasında aracı durdurmak isteyen polis memurlarını üzerine aracını sürmek sureti ile kaçmaya başlamış kaçan araç takibin ardından Haliliye Mahallesi ara sokaklarında kıstırılmış, araç içerisinde bulunan iki şahıs araçtan inerek kaçmaya başlamışlar, M.A isimli şahıs yapılan kovalamaca sonucu yakalanmış, araçta yapılan aramada aracın bagajında ve arka koltuğunda telhis çuvallar içerisinde toplamda 110 Kilo 260 Gram esrar maddesi ele geçirildi.

     Olay ile ilgili M.A., G.D. ve M.B. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkemece Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan tutuklanarak ceza evine konulduğu belirtildi.

       Öte yandan polis ekipleri ilçenin Çermik karayolu üzerinde bulunan Tokdemir mezarlığında park halinde bulunan bir araç içinde yapılan aramada esrar kırıntılarının bulunması üzerine araç çevresinde yapılan armada dört ayrı valiz içinde toplamda 46 kilo 350 gram esrar ele geçirildi esrar maddesiyle ilgili U.D, VK. İle E.D isimli şahıslar göz altına alındı.

     İki araç içinde yakalanan toplam 156 kilo 610 gram esrar adiliye emanetine teslim edildi.


Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER