Urfa'da çekildiği iddia edildi Oylar Erdoğan'a verildi

Sosyal medyada paylaşılan ve Şanlıurfa'da çekildiği iddia edilen görüntülerde bir kişi cumhurbaşkanlığı oy pusulalarını üst üste koydu ve sırasıyla hepsini Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a bastı. O görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için oy kullanma işlemleri devam ediyor. Şanlıurfa’da çekildiği iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan bir görüntü dikkat çekti.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntüde, toplu bir şekilde ele geçirdiği oy pusulalarında Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip  Erdoğan'a mühür vurulduğu görüldü.

Görüntü, Ali Kınık'ın "Tanrının Ordusu" isimli parçası arka planda çalınarak sosyal medyada paylaşıldı.

Olayla ilgili polis inceleme başlattı.

SALICI: ÖNCE SANDIK KURULU ÜYELERİMİZ DARP EDİLMİŞ SONRA BU GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKMIŞTIR

Görüntüler ile iligli açıklamaya yapan Oğuz Kaan Salıcı, Görüntülerin Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde çekildiğini ileri sürerek, şunları kaydetti:

"Sosyal medyaya yansıyan bu görüntüler Şanlıurfa Harran ilçesi, Minare köyünde çekilmiştir. Önce sandık kurulu üyelerimiz darp edilmiş sonra bu görüntüler ortaya çıkmıştır. Yetkili avukat arkadaşlarımız ilgili köye yönlendirilmiş ve İlçe Seçim Kuruluna itiraz edilmiştir. Bu arada Şanlıurfa Valisi ve Emniyet Müdürüne ulaşılamamaktadır. Zatıalileri toplantıdadır."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER