Siverek'te Yüzme Havuzu Çalışmaları Başladı

anlıurfa İl Özel İdaresi tarafından Şanlıurfa'da 7 ilçesine ve bir merkez köyüne toplam 8 adet olarak yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzlardan...

Siverek'te Yüzme Havuzu Çalışmaları Başladı
     Şanlıurfa İl Özel İdaresi tarafından Şanlıurfa'da 7 ilçesine ve bir merkez köyüne toplam 8 adet olarak yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzlardan bir olan Siverek yarı olimpik yüzme havuzunun yapım çalışmalarına başlandı.

    İlçenin Şirinkuyu Mahallesinde bulunan Firkan Tüysüz Şehir Stadyumunun yanında ki boş alanda temel kazısı ve temel serpme betonu dökülen havuz çalışmalarıyla ilgili bilgi veren İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Bilindiği gibi her yaz gençlerimiz yüzmek amacıyla ilçenin çevresinde bulunan başı boş sular veya göletlerde yüzüyordular, her yaz ilçemizde boğulma olayları yaşanıyordu bu spor tesissileri sayesinde bu acı olaylar en aza inecek Siverek için güzel bir hizmet emeği geçenlere teşekkür ediyorum"

     Şehir stadyumunu yanında bulunan yaklaşık 6 bin metre kare boş arazinin içinde yapılan yüzme havuzunun uzunluğu 36 genişli ise 16 metre olacağı havuzun bu yaz hizmete girmesinin planlandığı belirtildi.


Haber: Abdullah Lale

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER