Örgülü Köyü İlk ve Orta Okulu Öğrencilerinden Büyük Başarı

Siverek İlçesine Bağlı Örgülü köyü İlk ve Orta okul öğrencileri Şanlıurfa gençlik ve spor müdürlüğünün....

Örgülü Köyü İlk ve Orta Okulu Öğrencilerinden Büyük Başarı
     Siverek İlçesine Bağlı Örgülü köyü İlk ve Orta okul öğrencileri Şanlıurfa gençlik ve spor müdürlüğünün düzenlediği puanlı atletizim yarışmasında 25 takım arasında İl birincisi oldu.
      
     Önümüzde ki günlerde yapılacak olan puanlı atletizim bölge yarışmalarında Şanlıurfa'yı temsil edecek olan Örgülü köyü ilk ve orta okulu öğrencileri Şanlıurfa da yapılan yarışmada Küçük kızlar dalında il birincisi, Küçük erkeler dalında il üçüncüsü, yıldız kızlar dalında il ikincisi, yıldız erkekler dalında il üçüncülüğünü elde ettiler.
    Ferdi kategoride 300 metre atletizim koşusunda örgülü köyü orta okul öğrencisi Berat Karaca il birincisi uzun atlama dalında ayın okulun örencisi Necati Karakaş il birincisi oldu. 

    
     Okulun beden eğitimi öğretmeni olan Nazan Çetin, ''Öğrencilerinin zor şartlar altında çalıştığına dikkat çekerek şunları kaydetti? Okulumuzun atletizim takımına destek sağlanırsa dünyada bu spor dalında Türkiye?yi temsil edecek sporcuları yetiştirebiliriz yetkililerden ve spora gönül vermiş insanlardan destek bekliyoruz''

Haber: Lütfü Yalgı
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER