Suriye Yardım Platformu Yardım Kampanyası Başlattı

Siverek'te çeşitli Derneklerin bir araya gelerek oluşturdukları "Suriye'ye Yardım Platformu" 2. etap yardım kampanyasının startını yaptıkları..

Suriye Yardım Platformu Yardım Kampanyası Başlattı
    Siverek'te çeşitli Derneklerin bir araya gelerek oluşturdukları "Suriye?ye Yardım Platformu" 2. etap yardım kampanyasının startını yaptıkları basın açıklaması ile açıkladılar.

      Daha önce Siverek'te 2 tır yardım toplayıp Suriye'ye ulaşmasını sağlayan Suriye'ye Yardım Platformu yeni bir kampanya başlatarak Suriye'de ihtiyacı olan ailelere ulaştırmak için harekete geçti.
      Suriye'ye Yardım Platformu üyeleri adına basın açıklamasını yapan Murat Başaran şunları kaydetti;"Bilindiği gibi 2 yılı aşkın süredir Suriye'de bir taraftan devletin bir taraftan da "stratejik çıkarlar" yalanıyla destek veren devletlerin tüm imkânlarını kullanan Baas diktatörlüğü ile Mazlum Suriye halkı savaş halindedir.
      Bu basın açıklamasını yaptığımız anda bile, zalim Baas diktası ve yardakçıları Suriye'de kadın, çocuk, yaşlı, genç demeden insanların üzerine bomba yağdırıyorlar ve bu katliam hız kesmeden devam ediyor.

     Tüm bu gelişmeler karşısında bizler Siverek Suriye Yardım Platformu olarak, yüce Rabbimizin Hud Suresi 113. ayetinde emrettiği üzere, Zalimlere ve zulme meyletmediğimizi ve Mazlum Suriye Halkının yanında olduğumuzu açık ve net bir şekilde beyan ettik.

     Yardım Kampanyamızın ilk bölümü olarak Ocak ayında başlattığımız ve yaklaşık 2 hafta süren kampanyamızda toplanan yaklaşık 3 TIR yardım malzemesini platform üyesi kardeşlerimiz bizzat kendi elleriyle Suriyeli kardeşlerimize teslim ettiler.

     Şimdi yeni bir kampanyayla Suriyeli kardeşlerimize yardımcı olabilmek için tekrar buradayız. Bu yardım kampanyamız şehrin çeşitli yerlerinde stantlar kurarak devam edecek ve Sulu Cami, Esmerçayı, Seyfioğlu, Ofis, Kaleboğazı gibi Siverek?in çeşitli merkezlerinde kuracağımız stantlarla; Kuru Gıda, Bebek Maması, Bebek Bezi, Elbise ve Nakdi yardımlar kabul edilecektir.

     Tüm karalama çalışmalarına rağmen, yardımlarını esirgemeyen değerli halkımıza teşekkür eder. Yapılan yardımların Allah katında kabul olmasını yüce rabbimizden temenni ederiz.  
Kahrolsun Küresel Emperyalizm, Baas diktatörlüğü ve tüm yardakçıları"dedi. 

Haber: Abdullah Lale
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER