Belediye Fen İşleri Siverek'in Çehresini Değiştiriyor

Siverekliler için daha çağdaş ve gelişmiş bir şehir oluşturmak için çalışan Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 Belediye Fen İşleri Siverek'in Çehresini Değiştiriyor
    İlçemizin sokaklarının ihtiyaca cevap verebilmesi için belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda Park Bahçeler Müdürlüğüyle koordineli çalışan Fen İşleri Müdürlüğü İlçemizin muhtelif yerlerinde halkın ihtiyaçları için sosyal tesis alanlarının yapımı, bakımı ve onarımını yapmaktadır, ilçede bulunan taziye evlerinin yapımı ve bakımını yapan Fen İşleri Müdürlüğü, ayrıca maddi imkânı kısıtlı olan vatandaşlarımızın evlerini de onarmaktadır. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan fen işleri müdürlüğü Selahattin Özdoğan Fen İşleri Müdürlüğünün bir aylık çalışma raporu hakkında kısaca bir bilgi verdi. 

    Mayıs ayı itibariyle günlük kilit taşı çalışmalarını devam etmekte olup NATO Mezarlığı kaldırım çalışmalarını yürütmektedir. İlçemiz Şirin kuyu mahallesinde halkın hizmetine sunulan taziye evi çevre düzenlemesi ve park yapılması. Asri mezarlık yanında bulunan camii, sosyal tesis tamamlanarak hizmete açılmış, ayrıca stabilize yol çalışmalarına devam edilmiş, beton ve dolgu için 10 kamyon stabilize malzemesi nakliyesi yapılmış olup İlçenin Fırat mahallesi, Şirin kuyu mahallesi Ayvanat Mahallesi ve Bahçelievler mahallesi stabilize malzeme ile yol çalışması yapılmıştır. Ayrıca belediyemizce maddi sıkıntısı olduğu belirlenen 6 vatandaşımızın evleri onarılmış olup sahiplerine teslim edilmiştir. Özdoğan, Belediye, olarak çalışmalarının süreceğini belirtirken, amaçlarının Siverek halkına hizmet etmek olduğunu belirtti.

Haber: Belediye Basın Bürosu
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE