Elektrik Kesilince?

Elektrik Kesilince?

Elektrik Kesilince?

ŞANLIURFA'nınSiverek İlçesi'nde bulunan Kapalı Çarşı'daki 5 esnafın güvenlik kameralarıkimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.



Hasan Çelebi Mahallesi'nde bulunan Kapalı Çarşı'da ayakkabıcıların bulunduğusokakta sabah işyerini açmaya gelen 5 esnaf, hırsızlara karşı taktırdıklarıgüvenlik kameralarının yerinde olmadığını görünce polise başvurdu. İhbarüzerine çarşıya gelen ve inceleme yapan polis, hırsızlığı gerçekleştirenkişilerin bulunması için çalışma başlattı.



Sadece güvenlik kameralarının çalınması ile şoke olan esnaf ise, hırsızlığıngece yaşanan elektrik kesintisi sırasında yapıldığını düşündüklerinibelirterek, "Her gece 01.30 ile 04.30 saatleri arasında elektrikkesintileri oluyor. O sırada bu hırsızlık gerçekleştiği için kamera kaydı yok.Bu durum ilerleyen günler için bizi endişelendiriyor. Çünkü hırsızlar daharahat hareket etmek için bu yönteme başvurmuş olabilir" dedi.



Güvenlik kamerası çalınan işyerlerinde ve çevresinde parmak izi araştırmasıyapan polis, hırsızlığı aydınlatmaya yönelik çalışmasını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER