Gençlik Haftası Kapsamında Şampiyonlara Kupaları Verildi

Siverek'te 15?21 Mayıs gençlik haftasına etkinlikleri kapsamında dereceye giren sporculara Kupa ve madalyaları verildi.

Gençlik Haftası Kapsamında Şampiyonlara Kupaları Verildi
     Siverek Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce 15?21 Mayıs Gençlik Haftasına etkinlikleri kapsamında yapılan spor karşılaşmalarında dereceye giren okullara ve sporculara ilçenin Kapalı Spor Salonunda düzenlenen tören ile kupa ve madalyaları verildi.

     Törene İlçe emniyet Müdürü, Recep Yeşil, Askerlik şube Başkanı Yarbay Salik Çiçek, Belediye Başkan yardımcısı Ali Gelener, AK Parti ilçe Başkanı İlhan Çelik ile Milli Eğitim şube müdürleri katıldı.

     Düzenlenen gençlik haftası etkinlikleri kapsamında Liseler Arası Kız Voleybol müsabakalarında İlçe Anadolu Kız Lisesi birinci, Türk Telekom Lisesi ikinci olurken, Anadolu Öğretmen Lisesi ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupaları verildi. Kupa ve madalya töreninde Badminton branşında derece yapan sporculara kupalarının yanı sıra madalyaları verildi. 

      İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Sergi yaptığı açıklamada: İlçemiz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü olarak 15-21 Mayıs Gençlik Haftasına yönelik olarak Voleybol ve Badminton branşında müsabakalar düzenlenmiştir. Diğer spor müsabakaları kötü hava koşullarından dolayı iptal edilmiştir tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. 

Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE