'Kanala Değil Havuza' Projesi Siverek'te Tanıtıldı

"Kanala Değil Havuza" projesi kapsamında Siverek toplum destek destekli polis büro amirliği ile ortaklaşa yürütülen çalışmayla polis ekipleri ile jandarma komutanlığı görevlilerine projenin tanıtımı yapıldı.

'Kanala Değil Havuza'  Projesi Siverek'te Tanıtıldı
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü toplum destekli polis şube müdürlüğü tarafından Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı(ÇOGEP) kapsamında yürütülen "Kanala Değil Havuza" projesi kapsamında Siverek toplum destek destekli polis büro amirliği ile ortaklaşa yürütülen çalışmayla polis ekipleri ile jandarma komutanlığı görevlilerine projenin tanıtımı yapıldı.

       Toplum destekli polis ekipleri ilçe merkezinde ki çalışmalarının ardından ilçeye Bağlı Karakoyun köyü ortaokulunda öğrencilere slayt eşliğinde proje tanıtımı yapıldı, öğrencilere başı boş sulardan uzak durulması tavsiye edildi.
Toplum destekli polis ekiplerinden edinilen bilgilere göre "kanala değil havuza" projesi ilçe merkezi ve taşımalı merkezlerde bulunan tüm okullarda tanıtılacağı belirtildi.


Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE