Polis Ve Öğretmenlerden Ortak Proje

Proje sorumlusu polis memuru İsrafil Kozan hazırladıkları ortak projeyle ilgili şöyle dedi...

Polis Ve Öğretmenlerden Ortak Proje
Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Çocuk Büro Amirliği, Polis Merkezi Amirliği personeli ile bir grup öğretmenin hazırladıkları "MODEL?155" adı verilen ekibin hazırladığı    "Hayalleri Gerçekleştirmeye Doğru" isimli projesi Ulusal Ajans tarafından kabul edildiği belirtildi.
     Proje sorumlusu polis memuru İsrafil Kozan hazırladıkları ortak projeyle ilgili şöyle dedi: "Biz İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli olarak öğretmen arkadaşlarla birlikte MODEL-155 adını verdiğimiz bir grup kurarak "Hayalleri Gerçekleştirmeye Doğru" projesini yazdık ve projemiz Ulusal Ajans tarafından kabul edildi. Projedeki amacımız Siverek'teki çocukların sosyal, kültürel olarak kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak, onlara sorumluluk bilinci aşılamaktır. Henüz okul çağında olan çocukların biz Polis ve Öğretmenleri Model alarak ilerde bizler gibi meslek sahibi olmaları en büyük arzumuz. Zaten grubumuzun ismini de bundan esinlenerek verdik. Bu tarihe kadar sağlık taraması, sürpriz doğum günü partisi gibi çeşitli faaliyetler yaptık. Faaliyetlerimiz A. Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksek Okulu gezisi, ödüllü resim yarışması, çeşitli kurslar ve seminerlerle devam edecektir.

      Projemiz Avrupa Birliği Bakanlığı ve Avrupa Komisyonu tarafından sağlanan hibeyle gerçekleştirilmektedir. Başta İlçe Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere Projemize destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz"
dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER