Siverek'te tepki çeken görüntüler

Şanlıurfa Siverek’te hasta olduğu belirtilen bir sokak köpeğinin, belediye görevlileri tarafından sürüklenerek götürüldüğü iddiası tepkilere neden oldu.

Siverek'te tepki çeken görüntüler

Akıbeti tam olarak bilinmeyen köpeğin öldüğü öne sürüldü. Sosyal medyada paylaşılan o anlara ait görüntüler, tepkilerin giderek artmasına yol açtı.

Sosyal medyada Siverek Belediyesinin eleştirilmesine neden olan olay, iddiaya göre önceki gün kırsal Ericek mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, hasta olduğu ihbarı üzerine mahalleye giden belediye görevlileri, boynuna geçirdiği aparat ile köpeği bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı. Hastalıktan bitkin düşen köpek ayağa kalkamayınca, köpek sürüklenerek götürüldü. Tedavi için alınan köpeğin akıbeti tam olarak bilinmiyor. Ancak öldüğü yönünde iddialar, belediyeye yönelik eleştirilerin de artmasına yol açtı.



SOSYAL MEDYADA GİDEREK YAYILDI

O anlar cep telefonu kameralarına da yansıdı. Sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntülerin giderek yayılmasıyla tepkiler de arttı. Sosyal medyada tepkisini “Urfa Siverek Belediyesini ve barınağını  şiddetle kınıyorum” sözleri ile dile getiren bir hayvan sever, “Hayvanı tutma şekliniz gerçekten bu mu sizin? Aparat kullanabilirsiniz ama o aparatı adam gibi kullanmalısınız! Hayvanı sürükleye sürükleye ağzı burnu kanlar içinde almak neyin kafası. Belediye olarak yeterli ekipmanlara sahip değilseniz size yazıklar olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2021, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER