Siverek'te Saman Yüklü Kamyon Devrildi: 6 Yaralı

Kaza Siverek-Hilvan karayolu 25 kilometresinde meydana geldi.

Siverek'te Saman Yüklü Kamyon Devrildi: 6 Yaralı
    Kaza Siverek-Hilvan karayolu 25 kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Şanlıurfa istikametinden gelmekte olan Fesih Öztürk Hâkimiyetinde bulunan 21 UC 082 plakalı saman yüklü kamyon ile kendi şeridinde seyir halinde bulunan Kerim Bozbay hâkimiyetinde bulunan 33 CRT 33 plakalı otomobile vurmamak için manevra yapınca, saman yüklü kamyon şarampole yuvarlandı. Kazada saman yüklü kamyon sürücüsü Fesih Öztürk sıkışırken, Kemal Öztürk, Resul Öztürk ve ismi öğrenilmeyen 3 kişi daha yaralandı.
  
     Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Siverek ve Hilvan Devlet hastanelerine kaldırıldı. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri ise kamyonda sıkışan sürücüyü kurtarma çalışmalarına başladı. Yaklaşık olarak yarım saat süren kurtarma çalışmaları sonucunda kamyonda sıkışan sürücü kurtarılarak ambulans ile Siverek devlet hastanesine kaldırıldı. Jandarma ekipleri trafik akışını kontrollü olarak sağladı. Kaza yerine gelen başka bir kamyon ise yola savrulan saman çuvallarını kaldırdı.

     Otomobil sürücüsü kaza yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada; Şanlıurfa istikametinden gelirken, ben kendi şeridimdeyken sol şeritten gelen saman yüklü kamyon bir anda sola kırınca bize çarptı. Ondan sonra ne ben direksiyon hâkimiyetini toparlayabildim nede kamyon sürücüsü toparlayabildi. Kamyon sağ tarafımıza çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı. Araçta 3 kişiydik, çok şükür bizlerde herhangi bir sorun yok dedi.

Kazayla ilgili Jandarma ekiplerinin soruşturma başlattı.



Haber: sivereksondakika.com
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER