Siverek'te Yetkili Sendika Eğitim-Bir-Sen Oldu

Eğitim-Bir-Sen Siverek İlçe Temsilcisi Fikret ASLANPARÇASI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

Siverek'te Yetkili Sendika Eğitim-Bir-Sen Oldu
Eğitim-Bir-Sen Siverek İlçe Temsilcisi Fikret Aslanparçası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mutabakat Metnine göre 15 Mayıs 2013 tarihi itibarı ile Siverek'te eğitim alanında yetkili sendikanın Eğitim-Bir-Sen olduğunu söyledi.

   Aslanparçası, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 1992 yılında Mehmet Akif İnan tarafından kurulan sendikalarının Siverek'te ilk kez yetkili olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sendikalarının daha önce olduğu gibi bu yılda yine Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu kaydeden Aslanparçası, şunları kaydetti: "Bu güce ulaşırken en büyük etken duruşumuz olmuştur. Yanlışlara boyun eğmeden, haklının ve hakkın yanında olan sendikamız, bütün sorunların kaynağı olan eğitim sorununu çözmeyi kendine hedef seçmiştir.

    Bu doğrultuda eğitim çalışanları adına alınmış hangi kazanım varsa, ya altında imzası ya da arkasında desteği olan Eğitim-Bir-Sen, eğitim çalışanlarının sorunlarını çözmeye, özgürlükleri genişletmek için verilen mücadelede adanmışlık örneği sergilemeye devam edecektir."


    Gücünü eğitim çalışanlarının birlikteliğinden alan Eğitim Bir-Sen'in Siverek'te yetkili sendika olmasını sağladıkları için başta yönetim kuruluna, bu süreçte maddi ve manevi desteğini esirgemeyen üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Eğitim Bir- Sen'in değerli üyelerinin yürüttükleri, fedakar ve samimi mücadeleleri neticesinde sendikamız, bugün hak ettiği konuma ulaşmıştır.

   Siverek'in eğitim ve öğretim çıtasını yükseltmek için elimizden gelen gayreti göstereceğimize, eğitim çalışanlarının hak mücadelesinde daima yanlarında olacağımıza söz veriyoruz. Bize sonuna kadar güvenen üyelerimize teşekkür eder, Allah bu güzel birlik ve beraberliğimizi daim kılsın diyorum" dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER