SiViL-DER'DE BAYDİLLİ DÖNEMİ

Derneğin 13 olağan Genel Kurulunda Hasan Baydilli Dernek Başkanlığına Seçildi

SiViL-DER'DE BAYDİLLİ DÖNEMİ
Siverek'te bulunan Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL-DER) belediye kültür ve Sosyal işler müdürlüğü binası olan tarihi Cıncıklı hamamda düzenlediği 13 olağan kongresinde yeni yönetim oluşturuldu.

      Eski Dernek Başkanı Muzaffer Bayram'dan boşalan Dernek Başkanlığı ve yeni yönetim için yapılana seçimde 7 kişilik yeni yönetim kurulu üyesi belirlenirken geçtiğimiz aylarda Kaymakamlık ilçe yazı işleri müdürlüğünden emekli olan Hasan Baydilli yaklaşık 150 üyenin katıldığı seçimde oyların tamamını alarak başkan seçildi.

      Yeni Dernek Başkanı Baydilli yaptığı konuşmada kendisine dernek başkanlığı görevine getirenlere teşekkür ederek şunları kaydetti. "Siverek'in çok önemli sorunları var, birinci önceliğimiz il olmak değil il olmamız gasp edilmiş geçmişten gelen bir haktır, sivil toplum kuruluşlarının önemi çok büyük biz Siverek'in acil olan sorunlarının çözümü üzerinde durup çözmeye çalışacağız sorunların çözümü ve derneğin güçlü bir konuma gelmesi için tüm Sivereklilerin katkısını bekliyoruz" dedi. 



Haber: Lütfü Yalgı
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER