Toplum Destekli Polis Şubesinden Siverek Belediyesine Plaket

Şanlıurfa Toplum Destekli Polis Şubesinden Belediye Başkanına plaket

Toplum Destekli Polis Şubesinden Siverek Belediyesine Plaket

Şanlıurfa il emniyet müdürlüğü toplum destekli polis şubesince Şanlıurfa il genelinde başlatılan "Trafikte yaşayalım yaşatalım" projesine destek verenlere plaket verildi.

     Siverek Belediye Başkanlığı kampanyaya destek vermek amacıyla 250 adet motosiklet kaskı ile eğitim çalışmalarına destek vermişti.
      Şanlıurfa Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Volkan Güneş ile beraberindeki polis memurları Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'a hazırladıkları plaketi Belediye Başkan Yardımcısı Fatime Sun Dağlı?ya takdim ettiler.
     Burada bir açıklamada bulunan şube müdürü Volkan Güneş, "trafikte yaşayalım yaşatalım" kampanyasının önemine değinerek şunları kaydetti. "bu bağlamda bir duyarlılık oluşturmak amacıyla tüm kurum ve kuruluşların desteğine ihtiyaç var, bu güne kadar sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında iki bin vatandaşa ücretsiz kask dağıttık, çalışmalarımız devam ediyor bu konuda Siverek belediyesine sağladığı destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
     Belediye Başkan Yardımcısı Fatime Sun Dağlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek elediye olarak insan yaşam önem verdiklerini insanın yaşatılması adına belediye olarak tüm projelere desteklerinin devam edeceğini belirtti.


Haber: Belediye Basın Bürosu
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER