URFA ve İLÇE DERNEKLERİNDEN İSTANBUL'DA TANITIM GÜNLERİ

İstanbul ili Siverek Kültür ve Yardımlaşma Derneğimizin yeni yönetim kurulu Genel Sekreteri Halin Yoğunlu'dan alınan bilgilere göre...

URFA ve İLÇE DERNEKLERİNDEN İSTANBUL'DA TANITIM GÜNLERİ
İstanbul ili Siverek Kültür ve Yardımlaşma Derneğimizin yeni yönetim kurulu Genel Sekreteri Halin Yoğunlu'dan alınan bilgilere göre Urfa ve ilçe dernekleri ile birlikte Urfa tanıtım günleri etkinliği düzenleme çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmektedir.

    14-15 Eylül tarihlerinde Kadıköy Özgürlük parkında düzenlenecek olan etkinlikte Siverek kültürü, sanatı ile ürünlerinin tanıtılacağı çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi için etkili çalışmalar yapılmaktadır. Siverekli yazar, şair, sanatçı ile İstanbul'da, ülkemizin çeşitli kentlerinde ikamet eden hemşerilerimizle Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Kaymakam Hamza Erkal ve Siverekli hemşerilerimiz de davet edilmiştir.

    Şanlıurfa il ve ilçe Dernekleri platformunun toplantısı Urfa Derneğinde yapıldı ve toplantıya Urfa Dernek Başkanı M.Durak Parlakçı, Ceylanpınar Dernek Başkanı Mehmet Tapucu,Siverek Dernek Başkanı İhsan Konak,Genel Sekreter Halil Yoğunlu,Hilvan Dernek Başkanı Abdullah Bayuk,Başkan Yardımcıları Mehmet Taşıyan,Hüseyin Badur,Suruç Dernek Başkanı Kerem Şeker,Birecik Dernek Başkanı Servet Güneş,Yardımcısı Hanifi Erçetin katıldı.
Tanıtım gününe ilden vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Dr. Eşref Fakıbaba, il milletvekilleri ilçe kaymakamları ile belediye başkanlarının yanında vatandaşlarla birlikte çeşitli STK temsilcilerinin de katılması beklenmektedir.

Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER