Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kaya istifa etti

Kasım Gülpınar’ın AK Parti’den istifa edip YRP’ye geçmesinin ardından istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Eyyübiye Belediye Başkan yardımcısı Sait Kaya, istifa ettiğini açıkladı.

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kaya istifa etti

Mehmet Kasım Gülpınar’ın AK Parti’den istifa edip Yeniden Refah Parti’sinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından AK Parti’den istifalar devam ediyor.

Son olarak Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un yardımcılığını yapan, Eyyübiye Belediye Başkan yardımcısı ve aynı zamanda Büyükşehir meclis üyesi olan Sait Kaya, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kaya, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kamuoyuna saygılarımla duyurulur. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da değerli ağabeyim Sayın Mehmet Kasım Gülpınar ile yol yürümeye devam etmek üzere; Ak Parti üyeliğinden ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden İSTİFA etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar Eyyübiye ilçemize birlikte hizmet ettiğimiz Sayın Mehmet Kuş başkanıma, Eyyübiye belediyesinde çalışan değerli çalışma arkadaşlarıma ve Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Her son yeni bir başlangıcın habercisidir”.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER