BUCAK: 7 HAZİRAN'A KADAR DURMAK YOK

Haziran genel seçimleri için çalışmalarını sürdüren CHP Şanlıurfa'da rüzgar gibi esmeye devam ediyor.

BUCAK: 7 HAZİRAN'A KADAR DURMAK YOK
7 Haziran genel seçimleri için çalışmalarını sürdüren CHP Şanlıurfa'da rüzgar gibi esmeye devam ediyor. Hafta sonu seçim bürolarını açan CHP'li milletvekilleri halktan büyük ilgi görüyor. Sırrın ve Eyyubiye'de seçim bürosu açılışlarına katılan CHP'li milletvekili adayları vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı zaman zaman izdihama neden neden oldu. Sırrın'da kurban kesilerek karşılanan CHP Milletvekili adayları, Eyyubiye'de de davullarla karşılandılar.
Öğleden sonra Sırrın'da açılan CHP seçim bürosunun açılışına katılan CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak ve beraberindeki diğer Milletvekili adayları Hasan Oğul, Resul Bebe, Sedat Sağır, İsmail Bahçacı, Mahmut Han Şahin, Muzaffer Yiğitbaşı, Lütfü Küçükbayrak, Akile Yektaş Kemal Eşsiz, Ahmet Helvacı, Caner Camlıbel tam takım katıldı.
Milletvekili milletvekili adaylarının yanı sıra CHP İl Başkanı Ömer Karakeçili ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Çelebi Alişiroğlu'da katıldı.

     Seçim bürosunun açılışında konuşan CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak yaptığı konuşmada ''Mevcut iktidar ülkemizi haddinden fazla germiş ve kutuplaştırmıştır. Şuan Türkiye Cumhuriyetinin tek ihtiyacı olan ve serum niteliği taşıyan bir CHP İktidarı olacaktır. CHP'nin iktidara yürüdüğüne herkes inansın. AKP özellikle batıda oy kaybederken umudunu anket firmalarına bağlamış durumda. Türkiye'nin şuanda ihtiyacı olan şey barış, kardeşlik ve huzurdur bunu da Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile olacaktır'' dedi. Vatandaşların ''Sırrın seninle gurur duyuyor'' sloganları ile Bucak konuşmasını zaman zaman kesmek durumunda kaldı.

      Sırrın'da gerçekleştirilen seçim bürosunun açılışının ardından Eyyubiye'de bulunan Milletvekili Adayı Hasan Oğul'un seçim bürosu açılışına katılan Bucak burada davulla karşılandı. Vatandaşlarla halay çeken Bucak daha sonra seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Burada yaptığı konuşmada ''Hasan Oğul'la Pazar'a kadar değil mezara kadar birlikteyiz diyen Bucak'a meydan da bulunan kalabalık Bucak meclise sloganları ile karşılık verdi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER