CHP Milletvekili Adayı Bucak Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

CHP Milletvekili Adayı Bucak Pazar Esnafını Ziyaret Etti
CHP seçim kampanyası çalışmaları kapsamında Halfeti ve Bozova ilçelerine giden CHP Şanlıurfa Milletvekili Adaylarına İl Başkanı Ömer Karakeçili ve İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Çelebi Alişiroğlu eşlik etti.


       Sabah erken saatlerinde Pazar esnafını ziyaret eden CHP 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak Pazar esnafının sorunlarını dinledi. Esnafın Alışveriş merkezleri ve adil olmayan rekabetten dert yanarken ürettikleri ürünleri pazarlayamama sorunları yaşadıklarını belirtmesi üzerine CHP Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak ''CHP iktidarında Esnaflarımız için kurulacak olan Esnaf Bakanlığı ile siyasette geniş yer bulmalarını sağlayacağız, Ruhsatlandırma işlemleri esnaf odaları tarafından yapılacak. Haksız rekabetin önüne geçerek vatandaşlarımızın Pazar payından eşit şekilde yararlanması için çalışacağız'' dedi.


        Ziyaretleri kapsamında Eski Halfeti esnafını da ziyaret eden Bucak vatandaşların Halfeti'nin turizm bölgesi olmasına rağmen ''sinek avlıyoruz'' sözleri üzerine şunları kaydetti. ''Kıymetli hemşerilerim CHP iktidarında seyahat acentelerinin çalışma yasasını yeniden düzenleyerek, bütün kıyı bölgelerinin imar planları, yerel yönetimler ile birlikte, çevre gözetilerek hazırlanacak ve çevrenin korunmasıyla ilgili yetki ve görev karmaşası bitecek. Yerel yönetimlerle yapılan planlamalarda sivil toplum kuruluşlarının da fikirleri ile yerinde ve doğru çalışmalar yapılarak turizm bölgesinin gözdesi haline gelmesi için hep birlikte çalışacağız'' dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER