9 Bin Adet Uyuşturucu Hap ve 65 Kilo Kubar Esrar Ele Geçirildi.

9 Bin Adet Uyuşturucu Hap ve 65 Kilo Kubar Esrar Ele Geçirildi.

9 Bin Adet Uyuşturucu Hap ve 65 Kilo Kubar Esrar Ele Geçirildi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde aldıkları bir  istihbaratı değerlendiren ilçe emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ekipleri  9bin adet  uyuşturucu hap ve 65 kilo kubar esrar ele geçirdi. Uyuşturucu operasyonu ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

 


Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri  Doğu illerinden Batı illerine yüklü miktardauyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı istihbaratı üzerine takibe aldığı  bir otomobili Şanlıurfa Diyarbakırkarayolunun 2 km sinde  sanayikavşağında  durdurdu.

 

Otomobilde yapılanaramada torbalar içinde gizlenmiş vaziyette 65 kilo 120 gram kubar esrar elegeçirirken otomobilde bulunan Y.Ç ile E.G gözaltına alındı. Öte yandan, SiverekKaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Batı illerinden Doğu illerineuyuşturucu hap sevk edileceği ihbarı üzerine yaptıkları araştırma sonrasındauyuşturucu hap sevkiyatı yapan yolcunun bulunduğu otobüsü takibe aldı.

 

Siverek-Diyarbakır  karayolu 4 km si  üzerinde durdurulan otobüste C.M.'ye veM.D.'ye ait çantada yapılan aramada 9 bin adet Captagon marka uyuşturucu hapele geçirildi.


C.M. ve M.D., "Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek"suçundan adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER