Alman Milli Bisikletçilerin Bulunduğu Sporcular Baki Köyüne Gitti

Alman Milli Bisikletçilerin Bulunduğu Sporcular Baki Köyüne Gitti

Alman Milli Bisikletçilerin Bulunduğu Sporcular Baki Köyüne Gitti

ŞANLIURFA'nın Siverek ilçe Kaymakamlığı ile Karcadağkalkınama ajansı tarafından Siverek ilçesinde Cumhuriyetin 90 yılı anısına düzenlenenbisiklet turu üçüncü gününde aralarında alman iş adamı bisikletçi Horst Rahamile milli bisikletçilerin bulunduğu 11 bisikletçi doğal güzellikleriyle bilinenBaki köyüne hareket ettiler.


   İlçenin eski sanayikavşağından hareket eden sporcular 30 Km asfalt yolu ile 10 km stabilize yol olmaküzere toplamda 40 Kmyol kat ederek Baki köyüne vardılar.


    Baki köyü MuhtarıSıtkı Köprüdüz ile köylüler karşıladı. Köyde misafirler onuruna yapılanikramların ardından   misafirlere  tekne turu düzenlendi.


      Alman  bisikletçi iş adamı Horst Raham, bölgeyi  çok sevdiklerini  bölgede doğal bir güzellikle karşılaşacağımızı sanmıyorduk   köy yolu  doğal topraklı bir yol olmasına  rağmen rahat bir   yolculuk oldu" dedi.


       İlçe kaymakamıHamza Erkal, misafirlerimizle birlikte doğal güzelliklerle dolu  olan baki köyündeyiz misafirlerimizi  burada ağırlamamızın  nedeni, bölgeyle  ilgili turizm projelerimiz var  bölgeyitanımaları  ve gittikleri yerlerde  böyleyi tanıtmaları amacıyla buradayız, bu programımız  cumhuriyetin 90 yılı anısına  bisiklet turuolarak düzenlendik, amacımız vatandaşlarımıza öğrencilerimize   bisiklet  sporunu sevdirmektir"dedi.


Haber : Lütfü Yalgı

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER