Eğitim-Sen Okul Temsilcileri Toplantısı Gerçekleştirildi

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Eğitim-Sen İlçe Başkanlığı tarafından Siverek'te bulunan okul temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Eğitim-Sen Okul Temsilcileri Toplantısı Gerçekleştirildi
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Eğitim-Sen İlçe Başkanlığı tarafından Siverek'te bulunan okul temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Şanlıurfa Eğitim-Sen İl Eş Başkanı Mehmet Keklik, Siverek Şube Başkanı Bülent Kayadağ İlçe yönetim kurulu ve okul temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Siverek'te yaşanan eğitim sorunları, Türkiye'de yaşanan sendikal sorunlar ile ilgili istişare yapıldı.


Keklik toplantıda yaptığı konuşmada Eğitim-Sen'in yaptıkları örgütlü çalışmaların başka sendikaların kendi kazanımları gibi kamuoyuna yansıtmanın gerçeği yansıtmadığı belirterek şunları kaydetti. ''Siyasal iktidara yakın sendikaların yapmış oldukları tutum ve davranış sendikal anlamda bir yeri yok, kamuda çalışan memurların çıkarları yerine iktidar ve kendi çıkarları doğrultusunda kullanmak sendikacılık anlayışına çok uzaktır. Sendikamızın memurların kazanımları için verdiği mücadeleler ve grevler sonucu elde edilen kazanımları kendi kazanımları gibi kamuoyuna duyurmaları gerçeklikten çok uzaktır. Siyasal iktidara yakın sendikaların aksine bizler kendi çıkarlarımız değil, memurun kamuda çalışma koşullarını düzeltmek ve eğitim sistemi ile ilgili yaptığımız çalışmalara durmadan devam edeceğiz. Sendikalar arası sayısal çoğunluğa bakmadan, Türkiye'nin mevcut demokratik olmayan yapısında olağanüstü çalışmalarımızla sendikal mücadelemizi sürdürmemiz gerekmektedir. Bunun için özellikle okullarda bulunan iş yeri temsilcilerimizin aktif çalışarak korkmadan ve baskılara boyun eğmeden çalışmalarını rica ediyorum'' dedi.



Şanlıurfa Eğitim-Sen İl Eş Başkanı Mehmet Keklik'in konuşmasının ardından Siverek şube başkanı Bülent Kayadağ kısa bir konuşma yaparak toplantıya katılan iş yeri temsilcilerine ve Şanlıurfa il eş başkanı Mehmet Keklik'e teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER