Emekli Öğretmen Okay'dan Başkan Bucak'a Teşekkür

Toplantıda Siverek'te görev yapmış öğretmenleri isimleri parklara verildi.

Emekli Öğretmen Okay'dan Başkan Bucak'a Teşekkür
Toplantıda Siverek'te görev yapmış öğretmenleri isimleri parklara verildi.

     Siverek Belediye Meclisi Aralık Ayı toplantısı Belediye Başkanı Ali Murat Bucak Başkanlığında meclis toplantı salonunda yapıldı.
     Yapılan toplantıda meclis gündeminde bulunan Belli Süreli Geçici işçi çalıştırılması, Tam zamanlı sözleşmeli personel istihdamının görüşülmesi meclis gündemindeydi. Bir diğer gündem maddesi de İmar komisyon kararı gereği emekli öğretmenlerden Atiye Okay, Turan Korkmaz' ile Urfa kurtuluş mücadelesine Katılan İzol Aşiret Reisi Bozan Ağa ile Cumhuriyetin ilk dönemlerinde Siverek Müftlüğü yapan Müftü Osman Efendi'nin ismi ilçede ki çeşitli parklara ve caddelere verildi.

OKAY'DAN BUCAK'A TEŞEKKÜR

     İsminin parka verildiğini duyan Emekli öğretmen Atiye Okay ise sitemize yaptığı açıklamada, "Unutulmamak, gençlere örnek gösterilmek, öğretmenlerin motivelerini arttırmak çok anlamlı. Bu konuda emek harcayan Siverek Belediye Başkanı Sayın Ali Murat Bucak Bey'e, değerli meclis üyeleri'ne en önemlisi de kadirşinas Siverekli hemşehirlilerime teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamımda da onlara layık olacağıma söz veriyorum" dedi.


Haber: Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER