'Mülakatsız' ilk alım Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı 'mülakatsız' personel alımını ilk Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yapacak. Bakanlığa 2 bin 431 personelin alımı KPSS puanına göre yapılacak.

'Mülakatsız' ilk alım Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta kamuda işe alımlarda mülakatı kaldıracaklarını açıklamıştı.

Erdoğan’ın açıklamasının ardından ‘mülakatsız’ ilk alım Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakanlığa alınacak 2 bin 431 personelin KPSS puanına göre yapılacağını söyledi.

Seçim bölgesi Osmaniye’de konuşan Derya Yanık, şunları ifade etti:

"2 bin 431 personel alımı yapacağız. Aile sosyal destek personeli, avukat, büro personeli, sosyal çalışmacı, psikolog, çocuk gelişimcisi, fizyoterapist, diyetisyen, hemşire, sağlık personeli, öğretmen gibi yine yurt yönetim personeli, tekniker, teknisyen ve koruma güvenlik görevlisi gibi personeller aramıza katılacaklar. Duyurusunu bakanlık sitemizden ve hesaplarımızdan ayrıca detaylarıyla yapacağız, 2 bin 431 arkadaşımız için Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden önümüzdeki haftalarda duyuru ve tercih alımları olacak. Sadece KPSS puanına göre. Sayın Cumhurbaşkanımız seçim beyannamesi konuşmasında açıkladı biliyorsunuz. Artık mülakatlara son. Dolayısıyla KPSS puanına göre adaylarımızı, inşallah meslek personelimizi aramızda görmüş olacağız. Bu müjdeyi de buradan duyurmuş olayım".

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER