SİVEREK BELEDİYESPOR KENDİ SAHASINDA 1-0 YENİLDİ

Şanlıurfa BAL liginde mücadele veren Siverek Belediye Spor ile Kilis Belediye spor ligin ilk karşılaşmasında Siverek Firkan Tüysüz Şehir Stadyumunda karşılaştı.

SİVEREK BELEDİYESPOR KENDİ  SAHASINDA  1-0 YENİLDİ

Haber : Mehmet SEZGİN

     Şanlıurfa BAL  liginde mücadele veren Siverek Belediye Spor ile Kilis Belediye spor ligin ilk karşılaşmasında Siverek Firkan Tüysüz Şehir Stadyumunda karşılaştı.

     Firkan Tüysüz stadyumunda oynanan lig maçında iki takım sahadan galip ayrılmak için zorlu bir mücadele verdi.

     Maçın  65 dakikasında  Siverek belediye spor kendi ceza sahası içinde yaptıkları faule hakem penaltı noktasını  gösterdi. Kilis belediye spor adına 67 dakikada Sait Özdemir kullandığı penaltıyı gole çevirdi.

      Belediye spor beraberliği yakalamak için  zorlu bir mücadeleye  girişmesine rağmen  sonucu değiştirmeyerek kendi sahasında bir sıfır yenik ayrılmak zorunda  kaldı.

       Maçın bitiminin ardından  gazetecilere maçı değerlendiren Siverek Belediye Spor Başkanı Mustafa Hivi Abikoğlu,bu sezon futbolcu transferine  gitmedik,kendi öz gücümüz olan Siverekli futbolcularla  ligde kalma mücadelesini vermeye çalışıyoruz futbolcularımız  iyi bir futbol sergilemelerine  rağmen penaltı golüyle sahadan yenik ayrılmak zorunda kaldık,daha iyi bir takım olabilmek için var gücümüzle  çalışacağız?? Dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER