SİVEREKLİ HACILAR DUALARLA UĞURLANDI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bu yıl ilk kez Hacca gidecek olan 106 hacı adayı için Şehirlerarası otogarda ilçe müftülüğü uğurlama proğramı düzenledi.

SİVEREKLİ HACILAR DUALARLA UĞURLANDI

Haber :Mehmet SEZGİN

 

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bu yıl ilk kez Hacca gidecek olan 106  hacı adayı için Şehirlerarası otogarda ilçe müftülüğü uğurlama proğramı düzenledi.

   Düzenlenen programa Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, ilçe müftsü Ahmet Hilmi Yazar, hacı adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

     Düzenlenen  uğurlama töreninde, hacı adayları ve katılan kalabalık ile birlikte  toplu dualar  okundu  ve  Kuran’ı kerim tilaveti okundu

       ilçe müftsü Ahmet Hilmi Yazar,yaptığı konuşmada hac vazifesinin önemini anlattı  hacı adayları ve vatandaşlarla birlikte  dualar  okudu. 

     Hacı kafilesini uğurlama törende konuşan Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, hacı adaylarına hayırlı yolculuklar diledikten sonra ‘’ haccı adaylarında helallik istedi başkan Bucak inşallah burada bıraktığınız yakınlarınıza hac vazifenizi yerine getirdikten sonra kavuşursunuz, hepinizin yolu açık olsun Allah’a emanet olun dedi.

    Hacı kafilesi otobüsler ile otogardan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER