Toplum Destekli Polisinin Büyük Başarısı

Siverek Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği 2013 yılında AB projeleri...

Toplum Destekli Polisinin Büyük Başarısı
   Siverek Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği 2013 yılında AB projeleri kapsamında halkla bütünleşerek birçok projeyi gerçekleştirdiler.

    Proje Koordinatörü Polis Memuru İsrafil Kozan yaptığı açıklamada şunları kaydetti; Projemiz AB Bakanlığı ve Avrupa Komisyonu tarafından sağlanan hibeyle gerçekleştirildi, Projemiz çok çeşitli faaliyetlerle sona erdi.
     Bu kapsamda projemizde ilçe genelinde öğrencilerimize gezi, sinema, resim gibi birçok faaliyetler düzenledik, Bütün faaliyetlerin harcamaları ilçe sınırları içinde yapılmaya çalışılarak "yerele katkı" sağlamayı hedefledik.
    
    Faaliyetlerimizde birçok; kişi, kurum, kuruluş AB fırsatları, Ulusal Ajans, AB Projeleri hakkında bilgilendirildi. İskenderun gezisinde farklı kültürler ve farklı insanlarla tanışan çocuklar, bu en son yapılan Şanlıurfa gezisinde kendi kültürel miraslarının farkına varmaları sağlandı. Yapılan bu proje sayesinde Polis-Halk ilişkilerinin geliştirilmesine de katkı sağlandı. Bizim bu projede asıl hedefimiz çocukların suçtan ve suç ortamından uzak tutmakla birlikte, çocukların biz polis ve öğretmenlerle iç içe yapılan bu faaliyetler sonrasında derslerine daha bir özenli çalışıp ilerde bizler gibi meslek sahibi olma çabasıdır. Projemize destek veren özellikle öğretmenlerimiz ve kurumlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.


Haber : Lütfü Yalgı
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER