Valilik: Zemin ve bodrum katlardaki konutları acilen boşaltın

Şanlıurfa Valiliği, Karakoyun deresine sınırı bulunan Akabe, Direkli, Devteyşti, Sancaktepe, Akpıyar bölgeleri başta olmak üzere zemin ve bodrum katlardaki konutların acilen boşaltılması uyarısında bulundu.

Valilik: Zemin ve bodrum katlardaki konutları acilen boşaltın

Şanlıurfa dün akşam saatlerinden itibaren yoğun yağışlara teslim. Kentte etkili olan sağanak nedeniyle yollar taştı, evleri ve iş yerlerini su bastı. Kentteki Akpınar, Karakoyun ve Mance dereleri taştı.

VALİLİKTEN ACİLEN BOŞALTILMASI UYARISI

Şanlıurfa Valiliği, Karakoyun deresine sınırı bulunan Akabe, Direkli, Devteyşti, Sancaktepe, Akpıyar bölgeleri başta olmak üzere zemin ve bodrum katlardaki konutların acilen boşaltması uyarısında bulundu.

Valiliğin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Dere yataklarına (KARAKOYUN) sınırı bulunan Akabe, Direkli, Devteyşti, Sancaktepe, Akpıyar bölgeleri başta olmak üzere zemin ve bodrum katlardaki konutları acilen boşaltmanız ve güvenli alanlardan ayrılmamanız önemli.

Ağır hasarlı binalardan uzak durmanız, gerekmedikçe evlerinizden dışarı çıkmamanız, resmî kurumlardan yapılan uyarılara harfiyen uymanız can güvenliğiniz için önem arz etmektedir”.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER