Siverek’te İnsan Tanıma Sanatı Semineri

Siverek terziler odası başkanlığınca” kim kimdir” insan tanıma sanatı Semineri verildi.

Siverek’te İnsan Tanıma Sanatı Semineri

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Siverek Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığınca esnaflara yönelik geniş katılımlı seminer Siverek Nesibe Hatun Mesleki Teknik Anadolu lisesi konferans salonunda düzenledi.

 Seminere meslek odaları Başkanları, Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Fırat, esnaflar ve öğrenciler katıldı.
Eğitmen Habip Örs tarafından yaklaşık bir saat boyunca, örnekleriyle, insan tanıma sanattı hakkında bilgi verildi. Eğitmen Örs; seminerde” insanın mesleği, yaşı, evli ya da bekâr olması, acaba gerçekten kendisini mi tanıtıyor” sorularını sorarak katılımcılara ikili diyalog yoluyla insanların mesleki ve kişi olarak nasıl tanıdıklarını, özgürlüğün anlamını ifade ederek. İnsanı tanıma sanatının inceliklerini anlattı.

Seminerin esnaflar açısından çok yararlı olduğuna dikkat çeken Siverek Tersiler Odası Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hanifi Ay” alışverişlerde insan tanımanın faydalarını olacağına inandığımız güzel bilimsel bir seminer düzenledik. Tüm katılımcılara teşekkür ederken, keşke tüm esnaflarımızın katılımını beklerdik. İnşallah bir daha ki seminere esnaflarımız kendi faydalarına olan bu etkinliklere ilgi gösterirler” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER