Bakan Koca'dan Urfalılara uyarı: "Bu yalnızlık iyi değil"

Ülke genelinde koronavirüs salgınına karşı aşılama çalışmaları son sürat sürerken her gün güncellenen aşı verileri haritasında kırmızı kalan tek kent Şanlıurfa oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise Urfa'yı sosyal medya hesabından uyardı.

Bakan Koca'dan Urfalılara uyarı: "Bu yalnızlık iyi değil"

Sağlık Bakanlığı’nın günlük olarak güncellediği aşı verileri haritasında kırmızı kalan tek Şanlıurfa oldu. 24 Ağustos verilerinin de girilmesiyle birlikte kırmızılığını koruyan tek il Urfa olurken dün kırmızı olan Mardin’de turuncu kategoriye girerek Urfa’nın önüne geçti. Kentte ilk aşının yapıldığı 14 Ocak’tan bugüne kadar kentin sadece yüzde 53’ü aşılanabildi. Aşılamanın ağır ilerlediği Urfa, açıklanan verilere göre Türkiye’de nüfusuna göre en az aşıyı yapan şehir konumunda bulunuyor. Urfa’da bugüne kadar 639 bin 242’si birinci doz,  340 bin 284’ü ikinci doz olmak üzere toplamda 1 milyon 17 bin 917 aşı yapıldı.

KOCA’DAN URFALILARA GÜNAYDIN!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sadece Urfa’nın kırmızı kategoride kalmasıyla ilgili Urfalıları uyaran bir twitt attı. Urfalılar için acı dolu bir günaydın mesajı paylaşan Koca, paylaşımında “Günaydın Şanlıurfa. Bugün ilk doza karar verip, çok yüksek olan risk seviyemizi düşürelim. Haritada kırmızı tek iliz. Bu yalnızlık bile iyi değil!” ifadelerini kullandı.

Bu haber https://www.ajansurfa.com/ kaynağından alıntılanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2021, 15:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sinirleri Bozuk
Sinirleri Bozuk - 3 yıl Önce

Yalnızlık Allah'a mahsustur. Allah CC bizi izliyor takip ediyor. Sağlıcakla...

Sinirleri Bozuk
Sinirleri Bozuk - 3 yıl Önce

Yalnızlık Allah'a mahsustur.Allah CC bizi izliyor, takip ediyor, sen hiç merak etme.

SIRADAKİ HABER