BDP Siverek Teşkilatı Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Siverek Barış ve Demokrasi Partisi İlçe Teşkilatı Gazetecilerle Yemekte Bir Araya Geldi.

 BDP Siverek Teşkilatı Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi
      Siverek Barış ve Demokrasi Partisi(BDP) İlçe başkanlığı ilçede görev yapan ulusal ve yerel gazetecileri onuruna akşam yemeği verdi.
       İlçenin Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan bir lokantada bir araya gelen ilçede görev yapan gazeteciler ile ilçe yönetim kurulu üyeleri yemek esnasında yaşanan son gelişmeleri ve barış sürecini değerlendirdiler.
       İlçe başkanı İbrahim Ayyıldız "İlçede görev yapan gazetecilerle iyi bir diyalog içinde olmaları ve yaşanan son gelişmeler hakkında gazetecilerin görüşlerini önemsediklerini önümüzde ki günlerde yerel seçim çalışmaları dolayısıyla gazetecilerle daha çok bir araya gelmeyi düşündüklerini" belirtti. 

      Sitemiz İmtiyaz Sahibi Abdullah Lale'nin Belediye Başkanlığı için düşündüğünüz aday var mı ve aday belirleme kriterleriniz neler sorusu üzerine Ayyıldız şunları kaydetti. "Belediye Başkan Adayımız için şuanda belirlenen bir aday bulunmamaktadır. Ancak adayımızı belirleyecek kriterler öncelikle Siverek'in sahiplendiği biri olması önemli bir unsur. Adayımızın illa partiden biri olmayacağını ve Nisan ayında ortamın daha da hareketli olacağını" belirtti. 
      Yemeğe katılan gazeteciler yemek için ilçe başkanına teşekkür ederek son gelişmelerden umutlu oldukları kendilerinin de kardeş kavgasının sol bulması için dua ettiklerini belirttiler.

Haber: Abdullah Lale 


Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER