Belediye Başkanı Bucak ve Meclis Üyelerinden Engelliler Derneğine Ziyaret

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve Beraberindeki Meclis üyeleri 3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısıyla İlçemizde bulunan Bedensel Engelli

Belediye Başkanı Bucak ve Meclis Üyelerinden Engelliler Derneğine Ziyaret

 Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve Beraberindeki Meclis üyeleri 3 Aralık Dünya engelliler günü dolayısıyla İlçemizde bulunan Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret etti. 
   

    Ziyaret esnasında engellilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Bucak bedensel engellilerin günümüzde yaşadıkları sorunları aşmaya çalıştıklarını belirterek "her zaman engellilerin yanında olduklarını ve Devlet dairelerine giriş ve çıkışlarda mutlaka asansörlerin çalışır ve engellilerin kullanabileceği duruma getirilmesi için basta Belediyemiz olmak üzere vatandaşlarımızı da duyarlı olmaya çağırıyoruz" dedi.

    

    Bedensel engelliler derneği başkanı Çetin Kurbaş "Özellikle 3 Aralık dünya Bedensel engelliler gününde Belediye Başkanımız ve Meclis üyelerimizin bize böyle bir ziyaret gerçekleştirdikleri için dernek olarak memnun kaldık. Son zamanlarda Bedensel Engelliler yararına açılan dernek sayısı gün geçtikçe artmakta ve ne yazık ki bu dernekler sözde Bedensel engelliler yararına topladıklarını iddia ettiği yardımlar Dernek olarak bizleri de zor durumda bırakmaktadır. Vatandaşlarımız özellikle bu tür taleplerde bulunanlardan makbuz veya belge mutlaka talep etmeleri gerekiyor" dedi.

Haber: Lütfü Yalgı

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER