Erkal; Yatırımcıların Her Zaman Destekçisi Olacağız

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde, İlçe Kaymakamı daha önce aşevi olarak hizmet veren binada üretime başlayan özel bir tekstil firmasını ziyaret ederek işletmeciler...

Erkal; Yatırımcıların Her Zaman Destekçisi Olacağız
       Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde, İlçe Kaymakamı daha önce aşevi olarak hizmet veren binada üretime başlayan özel bir tekstil firmasını ziyaret ederek işletmeciler, Eyyüp Yıldız ve Mehmet Toraman tarafından yapılan çalışmalar ve üretim bandları hakkında bilgi aldı.


       İşletmecilerden Mehmet Toraman Siverek'te hizmet etmekten mutluluk duyduklarını belirterek '' İş alanımızı genişletmeyi ve daha fazla istihdam yaratmayı hedefliyoruz. Bu amaçla kalifiye elemanlara ihtiyacımız olacaktır. Siverek ilçemizde kurduğumuz bu tesiste 79 kişi çalışmakta, yapacağımız eklemeler ile bu sayıyı iki katına çıkarmayı düşünüyoruz '' dedi.



        İlçe Kaymakamı Hamza ERKAL ise yatırımcılarımızın ilçemize gelmelerinden duyduğu memnuniyeti belirterek '' Hükümetimizin kalkınmada öncelikli bölge olarak ilimizi de belirlemesinden sonra sanayide bir haraketlenme başladı. Kurulacak her tesis yüzlerce insana aş sağlayacaktır. Bu amaçla yatırımcılarımızın ihtiyacı olan elemenların yetiştirilmesi içinde çalışmalarımızı hızlandıracağız. İlçemize yatırım yapan her müteşebbisin yanında olacağız'' dedi. 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER