Gülpınar Gazeteci ve Yazarlarla Sabah Kahvaltısında Buluştu

Şanlıurfa AK Parti milletvekili M. Kasım Gülpınar İlçede bulunan yerel ve ulusal medya temsilcileri, köşe yazarları ile sabah kahvaltısında bir araya

 Gülpınar Gazeteci ve Yazarlarla Sabah Kahvaltısında Buluştu
Şanlıurfa AK Parti milletvekili M. Kasım Gülpınar İlçede bulunan yerel ve ulusal medya temsilcileri, köşe yazarları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya AK Parti İlçe teşkilatı Başkanı İlhan Çelik, yönetim kurulu üyesi Cuma Şirin, ve partililer katıldı.
    AA Siverek muhabiri Şükrü Dolaş, DHA Siverek muhabiri Mehmet Sezgin, İHA Siverek muhabiri Bahattin Yolaçan, Kanal Urfa Siverek muhabiri Lütfü Yalgı, Sitemizin İmtiyaz sahibi Abdullah Hakan Lale, www.siverekgenclik.com imtiyaz sahibi Deniz Uğurlu, www.siverekolay.com İmtiyaz sahibi Murat Dede, www.siverekyorum.com imtiyaz sahibi aynı zamanda köşe yazarı Cemil Yeşildağ, www.siverekname.com imtiyaz sahibi Mevlüt Bayraktar, Köşe Yazarlarından Muzaffer Bayram, Cuma Yılmaz, Osman İzol, Mustafa Karadağlı katıldı.
Sabah 09.00'da özel bir dinlenme tesisinde gerçekleştirilen yemekli toplantıda amaç gazeteciler ve köşe yazarlarının Siverek sorunlarını konuşarak çözüm noktasında yapılması gereken istişareler yapıldı.

    Üç saat süren toplantıda Siverek'in ekonomi, eğitim, sağlık ve sosyal sorunları konuşuldu. Köşe yazarları ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gülpınar "Siverek'in ciddi bir imaj sorunu olduğunu öncelikle imaj sorununu aşmamız gerekiyor, buna vesile olacak olan siz değerli gazetecilerin hakkı teslim etmenizi diliyorum. Köşe yazıları ve haberlerde eksiklikleri dile getirdiğiniz gibi yapılan hizmetleri de gözardı etmemenizi temenni ederim. Çünkü herşey milletvekilinde bitiyor imajı var bölgemizde oysa bir bürokratın yetkileri milletvekilinden daha fazladır. Buda ister istemez sorun teşkil etmekte yapılması gerekenleri geciktiriyor. Zaten konuşmalarımda da bürokrasiye takıldığımızı sık sık dile getiriyorum. Sizlerden ricamda eleştirilerinizi yaparken bunları göz önünde bulundurmanızdır.

EN BÜYÜK İDDİAM "DÜRÜST SİYASETÇİ OLMAK"

Bugün Milletvekilliği benim için sadece hizmet etmek demektir. Rant sağlamak gibi bir derdimiz olmadığı için bugün biz veya başkası kim hizmet ederse biz ona bırakalım. Benim çok çalışan milletvekili, en çok sorunları çözen veya en iyi siyasetçi olmak gibi bir iddiam yok. Ama şunu açık bir şekilde iddia edebilirim ki ben En dürüst siyasetçi olmanın düşüncesindeyim. Dürüst bir siyaset hepsinden üstündür.


DEĞİŞİMİ GÖRMEYENLER GÖZLÜK TAKSIN


Siverek'te göreve geldiğimiz dönemden bu yana yapılan değişimleri görmeyenlerin gözlük takmasını tavsiye ederim. Hastanede yapılan yolsuzluklar yapılıyor mu şimdi ? Tarımda yapılan usulsüzlükler ve yolsuzluklar yapılıyor mu şimdi ? Milli Eğitim Müdürlüğündeki yolsuzluklar devam ediyor mu? Her kim ki şu kurumda yolsuzluk var tespit etsin hesabını beraber soralım.


SİVEREK'İN ÜZERİNDE CİDDİ OYUNLAR OYNANIYOR


Siverek'in huzurlu olması bazı kesimler rahatsız ediyor. Siverek üzerinde ciddi oyunların oynandığını ve bunun sadece Siverek'teki huzuru bozmak için yapıldığını da ilk defa sizlerle paylaşıyorum. Bunlara halk olarak cevabımızı vereceğiz." 
Dedi.

Gülpınar ayrıca, "Milletvekilliği boyunca aracının yediği trafik cezalarının makbuzlarını göstererek Milletvekilliği kimliği ile hiçbir zaman kendi menfaatlerimiz için kullanmadık. Kullanmayacağız"dedi.

Haber: Abdullah LALE
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER